CNC Kamenik

CNC obdelovalni stroji Štajerska

CNC obdelovalni stroji Štajerska vam na voljo podjetje CNC Kamenik. Eden od osnovnih principov podjetja je razmišljati in ravnati v skladu s strankinimi željami. Pri nas spoštujemo vrednote, kot so dobra odzivnost, uresničevanje dogovorjenih rokov na vseh ravneh in strokovnost pri izdelavi oz. obdelavi naročenih kosov.
Začetki podjetja segajo v leto 1996, ko smo prve obdelovane kose stružili na 30 let starem stroju Gildemeister še v domači garaži. Zaradi potreb strank po večjih količinah in različnih izdelkih iz plastike in kovine smo se začeli širiti. Strojni park se je z leti večal in tako smo zaradi potrebe po večjem in predvsem ustreznejšem prostoru zgradili poslovni objekt v Oplotnici, v katerem so visoko zmogljivi CNC-obdelovalni stroji, prebijalni stroji Trumph, rezkalni stroji Hurco, stružni stroji Haas … V podjetju se ukvarjamo tudi z ekstrudiranjem PEHD- in PP-materialov (varilna žica). Ker sledimo razvoju na trgu obdelave plastike in kovin, se naš strojni park širi z boljšimi in zmogljivejšimi stroji.

CNC obdelovalni stroji Štajerska

Za svoje stranke izdelujemo izdelke po naročilu, kakovost izdelave je naša odlika. Prisotni smo v kemijski, prehrambni in farmacevtski industriji ter izdelujemo dele za čistilne naprave.

CNC obdelovalni stroji Štajerska
Exit mobile version